Om uw voeten extra verzorging te geven en volledig te laten ontspannen zijn er diverse mogelijkheden, zoals: een peeling en/of een pakking en/of een ontspannende voetmassage. 
Deze verwenbehandelingen zorgen ervoor dat de voeten en de onderbenen in opperste conditie worden gebracht en u zelf volledig tot rust komt. Het is een heel prettige ervaring. 

 Peeling
De huid van de voeten is vaak sterk verhoornd en de onderbenen kunnen droog en schilferig zijn. Bij een peeling worden dode huidcellen verwijderd, waardoor uw voeten er prachtig uitzien en heerlijk zacht aanvoelen. De peeling wordt uitgevoerd met een body scrub van. Dit is een peeling op basis van zeezout en etherische olie.

Pakking
Na de peeling, die dode huidcellen heeft verwijderd, is de huid nog beter voorbereid op de pakking. De werkzame stoffen van de pakkingen kunnen hierdoor beter zijn werk doen. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals:
1. Groene leem pakking. Dit is een reinigende en ontgiftende pakking. Deze pakking stimuleert de doorbloeding, remt bacteriologische activiteiten, neemt geur op en verzacht pijn. Deze pakking is heel fijn bij artrose en/of reuma. Ook is deze pakking geschikt bij zweetvoeten, kloven, wintertenen, een gevoelige huid en psoriasis. 
2.Een Aloë Vera pakking. Dit is een verkoelende en huidverzorgende pakking en is daarom heel prettig in de zomer en bij zweetvoeten.
3.Een super vette en voedende pakking. Dit is een superpakking die bijzonder geschikt is voor een droge huid en bij kloven. De voeten worden met de pakking ingepakt met folie en een handdoek. De pakking met zijn werkzame stoffen kan nu zijn werk doen.

Ontspannende voetmassage.
Heeft u last van pijnlijke of vermoeide voeten? Voelt u zich wel eens uitgeblust of vermoeid? Dan kan een ontspannende voetmassage iets voor u zijn. Maar ook als u verder prima in uw vel zit, kan een voetmassage erg prettig zijn. Na deze voetmassage staat u letterlijk en figuurlijk weer met beide voeten op de grond.
De ontspannende voetmassage van ongeveer 25 minuten wordt uitgevoerd met een ontspannende massageolie. Huid en spieren ontspannen zich, het stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af, stimuleert de stofwisseling van de spieren, waardoor de spierfunctie verbetert.